Pages

Monday, June 21, 2010

BALIK DARI PULAU..

ilham la yg paling excited ~

Balik dari langkawi, mama plan buat 'makan-makan' kat umah dia, mama la yg masak... ala dgn kata lain yg tersirat, buat birthday mama la, kebetulan birthday mama jatuh hujung minggu tu..so aku yg takde plan ape-ape (maklumla baru blk dr langkawi, mood pulau lagi) balik keramat dgn muke berkobar-kobar nak mkn je la...sian plak mama takde cake kan, bisik hati kecik aku...pas makan, aku ajak adik gi cari cake tuk mama, baskin robbin pon bole, lagi pon aku kepingin ni nak baskin robbin ,akhirnye surprise kitaorg adik beradik berjaya...yehaaa..ilham la yg paling teruja depan cake,hahaha
HAPPY BIRTHDAY MAMA !!!

ihsan gamba dr hp adik ~

0 comments:

Post a Comment