Pages

Monday, June 21, 2010

BALIK DARI PULAU..

ilham la yg paling excited ~

Balik dari langkawi, mama plan buat 'makan-makan' kat umah dia, mama la yg masak... ala dgn kata lain yg tersirat, buat birthday mama la, kebetulan birthday mama jatuh hujung minggu tu..so aku yg takde plan ape-ape (maklumla baru blk dr langkawi, mood pulau lagi) balik keramat dgn muke berkobar-kobar nak mkn je la...sian plak mama takde cake kan, bisik hati kecik aku...pas makan, aku ajak adik gi cari cake tuk mama, baskin robbin pon bole, lagi pon aku kepingin ni nak baskin robbin ,akhirnye surprise kitaorg adik beradik berjaya...yehaaa..ilham la yg paling teruja depan cake,hahaha
HAPPY BIRTHDAY MAMA !!!

ihsan gamba dr hp adik ~

PANGGILAN PULAU...

Lambat La Pulak Update !!!!!!
Walaupon dah basi aku nak update jugak....

Actually dah bnyk kali dah aku bercuti ke sini but kali ni special sket,gi bersame2 family terchenta, malang nye my dearest abah tak dpat nk join, ade tugas yg perlu di dahulukan...biasa la keje mkn gaji..:)
Dan yg pling happy budak kecik 2org tu la..first time naik 'belon'..excited lebih
Sebulan sblm berlepas nana dah siap2 buat count down, bertapa excited nye dia..we all berlepas ke sana juz for simple holiday, lagi pon smue dah pnah menjejak kaki ke langkawi b4 this except for kiddos and adik ku ira, hahaha...
Kali ni gi sempat buat island hopping and shopping2 aktivities je, tak lebih dr itu...gi pon 2mlm je kan,so paham2 je la..



Biasa la kalau dah ke langkawi Dataran Helang ni adalah tmpt yg wajib di tuju!! but bagi aku yg dah bnyk kali ke langkawi ni, ni la 1st time aku aku btentang mata dgn helang ni, bole tak ??hukhuk...slalu nye aku lintas je, tak singgah pon...ilham lah pling kagum tgk helang sebesar ni, sampai termimpi-mimpi...:D
Yang penting smue enjoy and happy giless..