Pages

Wednesday, May 12, 2010

MENDUNG

HARI ini mendung je dr pagi..tghari panas skjp, pastu ujan...ujan panas..sekejap jugak...ujan berhenti, mendung lagi..

Sunday, May 9, 2010

SURPRISEE...



SPECIAL DAY FOR ME SURPRISEEE...
juz a small celebration with in law at mil place...thank u all..

our mother's day cake...yummyy~

hehe.. gambar ku kat kek tu bikin kontroversi aje..mcm gambar time nikah pon ade jugak, haha...sil punye keje la ni..tak salah tu gamba time rye thn lps tu..haha,time bergaya dgn tudung tok ti kan..:D


And Happy mother's day to my beloved mummy, mamma...luv u soooo mucchhhh !!!


MAMA…

Tiada kata yang bisa mengungkapkan kesempurnaan dalam ketidaksempurnaanmu, perjuangan dan pengorbananmu dalam melahirkanku dan membesarkanku

Terima kasih, MAMA…


“Untuk semua wanita, yang selalu memiliki cinta dan kasih,yang tak akan pernah habis untuk dibagi
SELAMAT HARI IBU"



Friday, May 7, 2010

FINALLY..

Ermm..yeh..finally
nAnA kembali seperti sediakala..mula berselera tuk makan, minum
bermain, bercakap, merapu mcm biasa ..alhamdulillah, syukur
she needs more time to back for normal :)
thanks to all, my family, abah, mama, my family in law, friends..last but not least to
ilham yg bnyk memahami mama masa kakak tak sihat,
and adik yg dah 2hari jaga nAna kat keramat, i luv you all, only God knows..

Tuesday, May 4, 2010

????...

NANA...

today is my birthday but today i juz thinking about nana...what actually happen to u, honey?? mama pon dah tak tau nk buat ape...nana is active before but now u become very passive...tak nak makan, tak nak minum, and u just want to sleep, sleep and sleep...
yesterday mama ambil cuti juz bcoz mama want to spend my whole monday wit u, papa and adik but u r not feeling well so mama cancel smuenye yg mama dah plan...
jumpa doc dah, ambil ubat dah, ambil H1N1 test pon dah but u r still same...and today whatever it is mama tpaksa cuti lagi coz mama nak tgk pkembangan nana...get well soon, sayang